Whatever comes along, let's unleash your true potential and continue to say yes! ~ Kimberly

Als zelfstandig ondernemer van twee bedrijven heb ik in de afgelopen 11 jaar veel geleerd. Ik ben niet alleen als ondernemer, maar vooral als mens ontzettend gegroeid. Want een eigen bedrijf opzetten en runnen, gaat in de kern om jezelf durven neer te zetten, steeds weer. Het gaat om JA zeggen tegen jouw talenten en hier expressie aan geven.

Mijn doel is om jou te helpen jouw unieke, ongekende talenten te herkennen en deze in praktijk te brengen. Om verlangens te voeden en deze om te zetten in resultaat. Jou ondersteunen in het belichamen van jouw grootsheid betekent tegelijkertijd dat we ook angsten in kaart zullen brengen en deze de hand zullen schudden.

 

Samen zetten we onzekerheden om in avontuur en angsten in nieuwsgierigheid, zodat je jezelf veilig in de diepte van het onbekende kunt storten. 

Werkwijze

 

Tijdens de eerste sessies gaat het  vooral om het ontdekken van wat je wilt, waarom je het wilt, wat je echt drijft en wat je tegen houdt.

 

Wanneer we dit helder hebben, zullen we de essentie van jouw drijfveren naar boven halen, abstracte verlangens concretiseren en belemmerende overtuigingen omzetten naar een gezonde groeimindset. 

 

Stap voor stap bouwen we aan een plan dat naadloos aansluit op jouw verlangens en talenten en zullen we deze omzetten in actiemomenten. De rest bestaat uit 'learning by doing'. 

Een sessie duurt 1,5 a 2 uur.

Kosten: 150 euro p.s.

           

Benieuwd naar ervaringen van gelijkgestemden, zie testimonials.