What you seek, is seeking you ~ Rumi

Een vriend en leraar zei eens tegen mij: "Life is scattered with banana peels, when we slip our ego's will grumble, but our souls will be having a good old laugh" Mijn kracht zit hem in het op een liefdevolle manier zichtbaar maken van zowel de bananenschillen als het pad waarop ze liggen.

Je komt voor een channelsessie wanneer je verlangt dat jouw rijke binnenwereld "gelezen" en "gezien" wordt. Wanneer je graag wilt weten wat jouw lijf voor waardevolle boodschappen voor jou heeft. Wellicht omdat je bevestiging nodig hebt dat je je op het juiste pad bevindt of juist graag weten wilt welke richting je op moet gaan, wat je blokkeert en/of wat je je sterkt in het nemen van de juiste keuzes.

Vaak is onze ziel al juichend aan te genieten van het pad dat we voorbestemd zijn te bewandelen en loopt ons ego er brommend en protesterend achteraan. Hierdoor hebben we het gevoel dat we niet vooruit komen, gas geven met de rem erop of niet voluit leven. Een channelsessie geeft inzichten en kan je helpen meer bij jezelf te blijven en te kiezen voor een levenshouding die jou dient.

Een channelsessie verloopt als volgt:

Vanuit een wakende droomtoestand ontvang ik middels aanraking beelden, woorden en gevoelens vanuit jouw lichaam die betrekking hebben op wie jij op dat moment bent, vandaan komt en/of naar toe gaat. Dit deel ik met jou.

Tijdens het gesprek wat volgt, reis ik met jouw mind mee, kijk waar het blijft hangen en uit ego-belang oogkleppen op doet. De bevestiging en inzichten kunnen al transformerend op zichzelf zijn. Het kan ook zijn dat je besluit een coachingstraject aan te gaan waarin je bewust en structureel aan de slag gaat met de inzichten (zie coaching).

Een channelsessie duurt tussen de 30 en 90 minuten en kan indien nodig gepaard gaan met kruiden/planten.

Kosten: 185 euro 

Kosten: 200 euro incl. kanakakaw

Kosten: 225 euro incl. Kambo

Benieuwd naar ervaringen van gelijkgestemden, zie testimonials.