Who looks outside, dreams; who looks inside awakes ~ Carl Gustav Jung

Mijn expertise is het vertoeven in jouw persoonlijke waarheid, pure potentie en unieke droomwereld en vanuit hier te verbinden met jouw verlangens. Ik ga mijn weg in vol vertrouwen en laat mij hierin leiden door dat wat zich via jouw lichaamswijsheid en hogere zelf in mij aandient. Ik vertoef in een dimensie waarin ik aan de andere kant van het geconditioneerde zelf jouw ultieme wezen ervaar. Ik volg jouw mind en ontdek de blokkades die je belemmeren in jouw grootsheid te staan. Middels tast reis ik naar de plek in jou waar de wortels van deze blokkades zich bevinden en daal af naar de oorsprong waar vertrouwen werd bedreigd en beschermingsmechanismen zijn ontstaan. Ik help je opnieuw te kijken met de ogen van objectief bewustzijn. Ik help je toelaten, liefdevol loslaten en openlijk ontvangen. 

Tijdens deze down to earth magische reis bied ik oefeningen waarmee en kaders waarbinnen je in verbinding met jezelf jouw ware aard kan gaan ontdekken.

 

We raken diepgaande, zielsgerichte thema's aan en combineren die met rake oefeningen met als intentie jouw scheppingskracht moeiteloos te laten stromen.

* De coaching die ik aanbied is zeer geschikt voor een ieder die vanuit zijn/haar kern wil leven en werken.

* Bij mij kom je voor spiritual alignment, het aanboren van persoonlijk leiderschap, het ontdekken en verwezenlijken van authentieke dromen.

Dit houdt concreet in dat ik samen met jou:

 

  • je laat stilstaan in jezelf

  • de poort naar eigenliefde open

  • je eerst het genot van jouw zijn laat ervaren

  • je daarna het genot van het in het hier en nu zijn laat ervaren

  • je in verbinding breng met jouw ongeconditioneerde zelf 

  • je in jezelf, in jouw waarheid, laat thuiskomen

  • jou vanuit het allesomvattende, onbewogen veld jouw grootsheid laat ervaren

  • jou vanuit stille kracht in beweging breng

  • je uitdrukking laat geven aan jouw ultieme en unieke wezen

Een coachingstraject start met een channelsessie (zie channeling). Wanneer blijkt dat je baat hebt bij een coachingstraject, dan plannen we de eerstvolgende 3 keer in. Je krijgt van mij direct een aantal oefeningen/opdrachten mee die je verzekeren van een effectieve eerste stap in jouw reis.

Een coaching sessie duurt 1,5 a 2 uur en kan indien nodig gepaard gaan met kruiden/planten.

Kosten: 150 euro p.s.

              175 euro p.s. incl. kruiden/planten

Benieuwd naar ervaringen van gelijkgestemden, zie testimonials.